Autorijschool M. Diekema is al vanaf 1996
een begrip in Maarssen en omgeving.

Autorijschool M. Diekema is al vanaf 1996 een begrip in Maarssen en omgeving. Michel is instructeur sinds 1996 en is bevoegd les te geven in auto’s en vrachtwagens en het geven van theorielessen. Hij begeleidt jou door je rijopleiding heen en leert je alles wat je moet weten om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen. Bij Autorijschool M. Diekema krijg je een opleiding op maat en je hebt de keuze uit diverse mogelijkheden; Thuis halen en brengen, of juist zoveel mogelijk in het examengebied rijden (afhaalpunt bespreekbaar). Verder heb je nog de keuze uit, Pakketten, Losse Rijlessen en Spoedopleidingen.
Ook betalen in termijnen behoort tot de mogelijkheden. Tegenwoordig mag je al autorijlessen volgen wanneer je 16,5 jaar bent! Het praktijkexamen bij het CBR mag je afleggen vanaf je 17de verjaardag. Het behalen van je theoriecertificaat kan al vanaf je 16de verjaardag en is 1,5 jaar geldig. Wanneer je slaagt voor het praktijkexamen dien je tot je 18de verjaardag begeleidt te rijden.

Mocht je nog vragen hebben, bel ons gerust.
De proefles is geheel vrijblijvend!